Kuva: Juhani Järvenpää

Nokian KrP ja SPV mittasivat toisiaan tiistaina miesten Salibandyliigan ottelussa. SPV nousi viimeisen viiden minuutin aikana neljän maalin takaa tasoihin, mutta KrP vei pelin voiton lopulta Henri Johanssonin jatkoaikamaalilla ajassa 60.27.

Kotijoukkueen tehopelaajia olivat Johansson (2+1), Jere Oksanen (2+1) ja Joni Henttonen (1+2). Santtu Pohjonen torjui maalillaan 24 laukausta.

SPV:n puolelta tehopelaaja oli Mikko Kohonen, joka teki samalla Salibandyliigan historiaa, sillä hänestä tuli ensimmäinen pelaaja, joka on rikkonut Salibandyliigassa 800 (514+286=800) runkosarjan tehopisteen rajan. Kohosen juhlapiste syntyi ottelussa ajassa 57.30, kun hän syötti Jari Hankkion 7-6-kavennusmaalin. KrP:n Johansson on tilastossa pisteen päässä Kohosesta saldolla 465+334=799.

Uuden pistelaskusysteemin KrP keräsi ottelusta kaksi pistettä ja SPV yhden, koska ratkaisua ei nähty varsinaisella peliajalla.

SPV nousi neljän maalin takaa tasoihin kolmessa minuutissa – Johansson ratkaisi KrP:n jatkoaikavoiton