Eliisa Alanko (oik.) osui neljästi kauden avauspelissä. Kuva: Esa Takalo

Classic ja SB-Pro starttasivat eilen naisten Salibandyliigassa Tampereella. Classic vei tiukan kamppailu päättyi Classicin 8-7-kotivoittoon.

Parhaimmillaan Pro johti ottelua 4-1, mutta Classic punnersi toisessa erässä rinnalle ja ohi. SB-Pro nousi taasan 7-4-tappioasemasta tasoihin viimeisessä erässä, mutta Eliisa Alangon maali ottelun loppuminuuteilla ratkaisi voiton Classicille.

Tamperelaisten tehopelaajia olivat Eliisa Alanko (4+1) ja Ella Alanko (0+4). Vieraiden Ina Leminen laukoi hattutempun puolustajan paikalta. Tarkempia tietoja voit lukea täältä.