Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Naisten Salibandyliigaan täksi kaudeksi noussut sipoolainen ÅIF nappasi kauden avausvoittonsa lauantaina.

Tasaisen mittelön jälkeen voittolukemat merkattiin O2-Jyväskylää vastaan 4–3 kotijoukkueen hyväksi.

ÅIF oli ottelunsa takaa-ajajana vielä toisessa erässä, mutta se onnistui nousemaan tukalasta tilanteesta voittoon. Kahden maalin takaa lähteneen kirin käynnisti Bianca Boman. Mette Wecksten toi ÅIF:n tasoihin kolmannessa erässä, ja voittomaalin napautti Annika Hautojärvi.

O2:n maalivahti Tanja Matilainen sai rehkiä tontillaan, sillä hänelle merkittiin peräti 37 torjuntaa ottelun aikana.