Liigat

Video: Miksi liigavalmentaja esiintyi lehdistötilaisuudessa hiihtolasit päässä?

23.09.
2017
17 Kommenttia
2
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Esport Oilersin ja Tampereen Classicin välinen kamppailu päättyi perjantaina espoolaisten 5-4-jatkoaikavoittoon. Ottelu on herättänyt paljon keskustelua uuden pistelaskusysteemin vuoksi.

Classicin pääluotsi Petteri Nykky kommentoi ottelua Aamulehdelle kovin sanankääntein. Närää herätti ja herättää nykyinen pistelasku, jossa tasapelin tullessa molemmat saavat varman pisteen tililleen, vaikka peli jatkuu jatkoajalla. Voittaja voi kuitenkin saada ottelusta maksimissaan kaksi pistettä.

Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen käytti systeemiä hyväkseen ottamalla maalivahdin pois jatkoajalla, jolloin kotijoukkue pääsi pelaamaan ”ylivoimalla” lähes koko jatkoajan. Luukkonen herätti hilpeyttä ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, jossa hän esiintyi hiihtolasit otsallaan.

Syy tempaukselle oli niin sanottu ”rookie-kaste”, jossa pelaajat olivat saaneet lisätä Luukkosen varustusta miehen ensimmäisessä lehdistötilaisuudessa Oilers-käskijänä. Lehdistötilaisuuden näet kokonaisuudessaan ohesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen