Divarit

Video: NST vakuutti sunnuntaina – nuorisokaarti kuritti turkulaisvieraita

26.09.
2017
0 Kommenttia
2
Divarit

Joonatan Kovanen (#87) j Juuso Kekki (#67) olivat iskussa sunnuntaina. Kuva: Markku Taurama.

Miesten Divarissa NST nappasi kauden avausvoittonsa, kun se kaatoi FBC Turun lukemin 11-3 sunnuntaina.

NST:n voiton takeena oli etenkin nuorisokaarti Joonatan Kovasen johdolla. Kovanen takoi pöytäkirjoihin pisteet 3+1, saman kentän toinen nuori laituri Juuso Kekki tehtaili hattutempun ja kakkoskentän vielä B-junnuikäinen sentteri Samuli Huppunen osui kahdesti. Kokeneemmista NST-pelureista Aleksi Ikonen nakutti pisteet 1+2. NST-maalilla Ville Nilosaari napsi kaikkiaan 19 torjuntaa.

Johtoon alussa siirtyneen, mutta sen jälkeen alakynnessä koko pelin olleen FBC Turun tehokkain oli 1+1 -tehot tehnyt Santeri Urponen. Muut joukkueen maalit merkattiin Jussi Tammen ja Aleksi Havian nimiin.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila