Video: Oilersin kauden avauspeli synnytti paljon porua – tässä ottelun maalit

Riku Holopainen oli ottelun hahmo perjantaina. Kuva: Juhani Järvenpää

Riku Holopainen oli ottelun hahmo perjantaina. Kuva: Juhani Järvenpää

Esport Oilers ja Tampereen Classic kohtasivat perjantaina miesten Salibandyliigan kamppailussa. Oilers vei ottelusta jatkoaikavoiton lukemin 5-4.

Ottelun voittomaalin iski Eino Pesu ajassa 62.21, mutta kotijoukkueen pistenikkarina hääri 3+1 paukutellut Riku Holopainen. Severi Korhonen komppasi Holopaista pistein 1+1. Classicin Lassi Vänttinen, Mikko Leikkanen ja Eemeli Salin onnistuivat tehoin 1+1.

Ottelun jälkeen käytiin keskustelua varsinkin uudesta pistelaskusysteemistä ja Classicin Petteri Nykky jyrähti asiasta Aamulehdessä. Oilers-luotsi Heikki Luukkonen kohautti lehdistötilaisuudessa, jossa hän esiintyi hihtolasit päässään.

Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Lue myös:
Oilers yllätti Classicin kotikentällään – Pesu iski jatkoaikaratkaisun, Holopainen 3+1
AL: Nykyltä kovaa kritiikkiä Salibandyliigan säännöstä: ”Raiskaa pelin loppua”
Video: Miksi liigavalmentaja esiintyi lehdistötilaisuudessa hiihtolasit päässä?

9 comments

  1. Selostaja jatkaa siitä mihin viime kevään puolivälierissä jäi. Oilers-kannatus kuuluu läpi kovin selvästi. Sama se on toki aina kun on paikallinen selostaja ja siksipä tykkäänkin Reposen selostuksista kovasti kun osaa selostaa neutraalisti.

  2. Toi lehdistötempaus ja samaan aikaan salibandyä yritetään viedä olympialaisiin ja tehdä ei laji-niiloille tutuksi. Huonosti menee mutta espoossahan ei viime vuosina ole tuo urheilujohtaminen ollut ihan priimaa 🙂 Ehkä riittää että kyse oli espoosta… Surullista nollapistettä

  3. eiköhän tämä hiihtolasikohu ole aika paljon parempi kuin päähäntaklauskohu, kumpaakohan suosittelisin lapselle harrastukseksi…

  4. Muistetaan nyt edelleen, että siellä vastattiin kaikkiin kysymyksiin asiallisesti ja lisäksi tämä on ollut yksi ainoa kerta kun tämmöinen on tehty. Ei tässä sellaisesta ole kyse, että ”toi yks lyö aina homman ihan läskiksi eikä osaa yhtään käyttäytyä”.

    Urheilu on viihdettä ja Luukkosen tempaus toi viihdearvoa. Kukaan siitä ei kärsinyt, saattoi saada lisää katsojia ja ei niin tyhmää ihmistä olekaan, joka kuvittelisi tuon olevan meininki myös kentällä. Puheenaiheita tarvitaan ja jos ne ovat jotain muuta kuin ”umpisurkeat tuomarit” tai ”toi löi päähän tota” tai ”fanit hajottivat paikkoja”, niin en ymmärrä mikä tässä on huonoa. Päinvastoin, saisivat muissakin lajeissa tehdä tämmöisiä lisää.

    Esimerkiksi NHL:ssä näkyy haastatteluissa, että joku kaataa vaikka juomapullosta vettä toisen niskaan. En ole koskaan nähnyt kenenkään toteavan, että siitä olisi jollekin jotain haittaa.

    Tämmöinen toiminta on pelkästään positiivista ja jos tämmöinen ei jollekin herkälle katsojalle sovi, niin siirtykööt seuraamaan vaikka kuorolaulantaa.

  5. Kumpi on uskottavampi laji? Jääkiekko ja vielä NHL vai sählyliiga? samaan aikaan itketään että ollaanhan me urheilua, ollaanhan ja hölmöillään lajin markkinoinnissa. Mutta viesti meni perille, ihmiset haluaa että tää on sählyä vaan, eikös se slogankin ollut peli meille kaikille.

  6. Nyt on jollain kukkahattu kireällä ja pahasti jos tuosta laskettelulasi-läpästä pitää mielensä pahoittaa. Eipä ole säbän uskottavuus tällaisesta kiinni. Nyt muutaman kommentoijalle hyvä elämän ohje: Nauttikaa elämästä välillä, älkääkä ottako kaikkea niin vakavasti.

    CAmaan Oilers!

  7. Jaahas, joku c-junny vetänyt herneen nenään Luukkosen tempauksesta, kun pari jääkiekkoa pelaavaa isoa poikaa samasta koulusta vinoili asiasta.

    Ei se mitään. Kyllä se itsetunto kohenee kunhan ikää tulee vähän lisää. Ilmoita opettajille, jos sua kiusataan koulussa.

  8. HOHHOIJAA ESPOO vs LANDE, Heinähatut lässyttää mutta siihenhän ollaan totuttu. Turha vetää joka kommenttiin kiekko mukaan , se on niin last season.