Liigat

Video: Oululaisilta maukas ryöstöretki – kevään finalisti toistaiseksi pisteittä

27.09.
2017
12 Kommenttia
4
Liigat

SSRA pääsi juhlimaan voittoa lauantaina. Kuva: Jarmo Koskela

SB-Pro ja SSRA kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigan merkeissä. SSRA nappasi vieraskentältä yllätykseksi luokiteltavan 5-3-voiton.

Varsinkin kaksi ensimmäistä erää menivät vieraidan tahdissa ja Essi Ronkaisen maali ajassa 41.29 siivitti SSRA:n jo 4-1-johtoon. SB-Pro kiri vielä maalin päähän, mutta Elina Halosen osuma ajassa 59.46 varmisti voiton oululaisille.

Vieraiden maalit merkittiin viidelle eri pelaajalle. SB-Pron onnistujiin voidaan lukea ykkösvitja Denisa Ratajova (2+0), Jaana Lirkki (0+2) ja Karoliina Kujala (1+1). SSRA nappasi ottelusta kauden avauspisteet ja on seitsemäntenä. Viime keväänä Superfinaalissa esiintynyt SB-Pro on hävinnyt molemmat pelinsä ja majailee toiseksi viimeisenä.

Jarmo Koskelan ottelukuvat
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen