Video: Oululaisilta maukas ryöstöretki – kevään finalisti toistaiseksi pisteittä

SSRA pääsi juhlimaan voittoa lauantaina. Kuva: Jarmo Koskela

SSRA pääsi juhlimaan voittoa lauantaina. Kuva: Jarmo Koskela

SB-Pro ja SSRA kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigan merkeissä. SSRA nappasi vieraskentältä yllätykseksi luokiteltavan 5-3-voiton.

Varsinkin kaksi ensimmäistä erää menivät vieraidan tahdissa ja Essi Ronkaisen maali ajassa 41.29 siivitti SSRA:n jo 4-1-johtoon. SB-Pro kiri vielä maalin päähän, mutta Elina Halosen osuma ajassa 59.46 varmisti voiton oululaisille.

Vieraiden maalit merkittiin viidelle eri pelaajalle. SB-Pron onnistujiin voidaan lukea ykkösvitja Denisa Ratajova (2+0), Jaana Lirkki (0+2) ja Karoliina Kujala (1+1). SSRA nappasi ottelusta kauden avauspisteet ja on seitsemäntenä. Viime keväänä Superfinaalissa esiintynyt SB-Pro on hävinnyt molemmat pelinsä ja majailee toiseksi viimeisenä.

Jarmo Koskelan ottelukuvat
Ottelutilastot

12 comments

  1. Pron parhaat pelaajat tais lähteä Erviin…
    No, Kujalat toki yhä kovia ja maju-tasoa, vaikkeivät enää ihan tyttösiä.

  2. hahahah!! ei luoja mikä video ;DD Vois editoija harkita alan vaihtoa..

  3. Ei nyt ehkä salonkikelpoisin kooste mutta ajaa hyvin asiansa. Siitä plussaa että on highlightit yleensäkin, ei pelkät maalit. Toki vähän voisi karsintaa harrastaa.

  4. Mukavaa vaihtelua tämmönen hieman ruotsalaistyyppinen kohokohta-video. Henkilökohtaisesti tuntuu, että maalien lisäksi näytetyt maalipaikat voisi karsia about puoleen, mutta jaksoin katsoa nytkin. Ehkä se optimi olisi jossain 3-4 minuutin kestossa. Highlights-video on yleensä kiinnostavampi kuin maalikooste. Toki jos maaleja tulee se lähemmäs 20 yhteen peliin, niin asia erikseen.

  5. Jatkossa pliis pelkästään maalit.. en jaksanut katsoa kuin about 10 sekuntia

  6. Joo jatkossa maalikoosteen pituus max 10s että juru jaksaa katsoa ne loppuun asti.

    Koosteesta tekee rasittavan katsoa myös kuvaus (fanseat?) Campossa pelaaminen pitäisi kieltää. Eikö Prolle pitänyt tulla tälle kaudelle oma halli?
    Muutoin Pro näyttää olevan aktiivisin seura tiedotuspuolella. Somessa ja kotisivuilla on juttua koko ajan joukkueen tapahtumista. Vaikka kentällä Pron pistetili avaamatta niin tiedottamisessa ja somessa joukkue pesee muut liigaseurat 100-0

  7. Tämä 16-2 video voi sitten olla ihan ylivoimaista katsottavaa! Ja Jepelle, että odotetaan nyt kun liigan ensimmäinen kierros on pelattu, kuka näillä pelaajamarkkinoilla on pärjännyt!