Liigat

Video: SalBa-duunarilta upea yhden käden napautus

26.09.
2017
0 Kommenttia
0
Liigat

SalBan Veli Peltonen säväytti tappiosta huolimatta. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

EräViikingit haki 9-4 -vierasvoiton Rauman SalBasta paikallisesta Kauppiksen salista sunnuntaina miesten Salibandyliigassa.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat tasaisia ja SalBa johtikin ottelua jo kertaalleen. Kolmannen erän aikana EräViikingit kuitenkin kuitenkin hilasi itsensä selkeästi kuskin paikalle ja kaunisteli voittolukemiaan kolmanneksen edetessä.

EräViikinkien tehokkain oli neljä maalia latonut Miko Kailiala. Vastaavasti kahdesti osunut nuori puolustaja Oskari Savolainen teki ottelussa ensimmäiset liigamaalinsa. SalBan puolelta kaksi syöttöä saalistivat sekä Antti Keskitalo, että Joni Rokosa.

Ottelun hienoimmasta suorituksesta vastasi kuitenkin pelaaja, joka harvemmin pistetilastojen kärjessä keikkuu. SalBan kolmoskentän vasempana laiturina tällä kertaa puurtanut ”duunaripelaaja” Veli Peltonen napautti yhden käden swingillä korkean kukkupallon ohi hölmistyneen EräViikinkien torjujan, Santtu Strandbergin. Tilanne näkyy videolla ajassa 3:02.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila