Liigat

Video: SPV-konkari väläytti jälleen oveluuttaan millintarkalla vaparimaalilla

18.09.
2017
8 Kommenttia
1
Liigat

Sami Koski tarjoili katsojille melkoista herkkua. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SPV voitti Kooveen miesten Salibandyliigan avauskierroksella lukemin 5-4. Ottelun kenties kauneimmasta suorituksesta vastasi SPV-hyökkääjä Sami Koski.

Ottelun ensimmäiset 30 minuuttia sujuivat SPV-hallinnassa, mutta sen jälkeen Koovee aloitti kirinsä. SPV-johto kuitenkin piti loppuun saakka ja pisteet jäivät Seinäjoelle. Kooveen tehokkain oli kaksi maalia syöttänyt Ossi Koskinen. Vieraiden maalit merkattiin Tuomas Ahon, Jasse Kuusiston, Riku Reunamäen ja Samuli Salomaan nimiin. Ahon osuma oli tyylikäs rangaistuslaukaus.

SPV:n pistenikkareina toimivat puolestaan kaksi maalia paukuttanut Jari Hankkio, kaksi syöttänyt Jyrki Holopainen, sekä tehot 1+1 saalistanut Sami Koski. Koski vastasi myös ottelun hienoimmasta suorituksesta. Kokenut kehäkettu ampui suoraan vapaalyönnistä pallon tarkasti etuyläkulmaan ohi hölmistyneen Koovee-vahti Arvid Vonkin. Vaparimaali näkyy koosteessa ajassa 3:43.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila