SPV ei antanut mahdollisuuksia SalBalle. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigassa Seinäjoen Peliveljet oli tyly vieras Rauman SalBalle, sillä ”koiralauma” joutui todeta Etelä-Pohjanmaan ylpeyden paremmakseen lukemin 10-2.

SPV otti kuskin paikan jo alusta saakka, eikä siitä pelin aikana luopunut. Se voitti avauserän 2-0, toisen 3-2 ja kolmannen 5-0. Etenkin kolmannen erän alun nopeat 6-2 ja 7-2 -osumat tappoivat SalBan kirin jo ennen kuin se ehti alkaakaan.

SPV:n tehokkain oli Mikko Kohonen pistein 3+1. Neljä pistettä niin ikään, mutta maalin vähemmän ja syötön enemmän, nakutteli Jari Hankkio.

Kahdesti osunut Tuukka Kiviranta näytti luonnetta punnerrettuaan todellisen tahtomaalin toisessa erässä vieden SPV:n 5-1 -johtoon. Kiviranta taisteli pallosta kahden SalBa-pelaajan kanssa ja sen jälkeen vielä onnistui ujuttamaan sen raumalaisvahti Teemu Kortelaisen jalkojen välistä sisään. Tilanne näkyy videolla ajassa 1:49.

SalBan molemmat maalit iski Antti Vuorinen.