Kuva: Kuvakaappaus videosta

Suomen ja Ruotsin naisten maajoukkueet kohtasivat toisensa perjantaina Vantaan Energia Areenalla. Suomi-Ruotsi -maaotteluiden ensimmäinen osaottelu päättyi Ruotsin täpärään 3-2-voittoon.

Suomi johti ottelua 1-0 ja 2-1, mutta Ruotsi vei kuin veikin voiton kolmannen erän ainoalla osumalla. Suomen tehopelaajia olivat Laura Manninen ja Sanni Nieminen, jotka molemmat onnistuivat tehopistein 1+1.

Suomi ja Ruotsi kohtaavat sunnuntaina klo 13.10 alkavassa ottelussa. Kamppailu mitellään Falunin Jalas-areenalla.

Anssi Koskisen ottelukuvat

Vuorela vakuutti maajoukkuepaidassa: ”Vähän nousi tunteet pintaan Maamme-laulun aikana”