Maajoukkueet

Vuorela vakuutti maajoukkuepaidassa: ”Vähän nousi tunteet pintaan Maamme-laulun aikana”

08.09.
2017
0 Kommenttia
8
Maajoukkueet

Noora Vuorela debytoi väkevästi Suomen naisten maalin suulla. Kuva: Anssi Koskinen

Suomen ja Ruotsin naisten salibandymaajoukkueet mittasivat toisiaan perjantaina Vantaan Energia Areenalla Suomi-Ruotsi -maaottelussa. Ruotsi veti ottelusta pidemmän korren maalein 3-2.

Yksi Suomen parhaista pelaajista oli TPS-vahti Noora Vuorela, joka debytoi Suomen tolppien välissä A-maajoukkuetasolla. Vuorela keräsi 18 torjuntaa ja esiintyi vakuuttavasti niin varsinaisella peliajalla kuin rankkarikilpailussakin.

– Hyvin sujui, vaikka alkuun vähän jännitti, ja kyllähän se aina vähän jännittää, kun pääsee pelaamaan tällaisia pelejä. Siinä kun sai otettua muutaman kopin, niin pääsi pelituulelle ja hienosti se ottelu sitten lopulta sujui, Vuorela kertoi ottelun jälkeen Pääkallo.fi:lle.

Kuinka tärkeä tämä ensimmäinen maaottelu oli henkilökohtaisella tasolla?

– Todella tärkeä, koska itse olen aina tavoitellut maajoukkuetta. Vähän nousi tunteet pintaan Maamme-laulun aikana. Ensimmäinen peli naisten maajoukkueessa on nyt tämä myötä takana.

Suomen esitys oli kokonaisuudessaan pirteä ja pienet marginaalit ratkaisivat voiton länsinaapurille. Vuorela suitsutti Suomen esitystä.

– Tosi hienosti meni joukkueelta. Oltiin leirillä painotettu paljon, että pelataan kovaa ja sitä ajatusta toteuttiin tänään hyvin. Pysyttiin hienosti mukana ja kaikin puolin voi todeta, että tämä oli hyvä esitys meiltä, Vuorela sanaili

Suomi ja Ruotsi kohtaavat seuraavan kerran sunnuntaina Falunissa. Pienoisen pohdinnan jälkeen veräjänvartija keksi myös parannettavaa perjantain esityksestä.

– Nyt pistit pahan. Tässä pelattiin jo hieno peli, mutta ehkä viimeistelyä pitäisi saada huolellisemmaksi, että saataisiin voitto sunnuntaina, Vuorela päätti.

Ottelutilastot
Anssi Koskisen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen