Liigat

EräViikingit kehittää organisaatiotaan – Olli Lähdesmäki markkinointijohtajaksi

11.10.
2017
12 Kommenttia
3
Liigat

Kuva: EräViikinkien Twitter-tili

Ssalibandy suurseura EräViikingit ilmoitti keskiviikkona kiinnittäneensä seuran markkinointijohtajaksi Olli Lähdesmäen, 30.

Lähdesmäki on palloiluväelle ennestään tuttu muun muassa pesteistään jalkapallon parissa SJK:ssa ja jääkiekon puolella eritoten lyhyestä TPS-visiitistä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

– Haluamme ottaa seurana isoja kehitysaskeleita ja tämä rekrytointi on merkittävä osa suunnitelmallista kasvuamme. Olemme saaneet menneen vuoden aikana rakennettua urheilupuolen organisaatiomme erittäin laadukkaaksi.

– Tavoitteenamme on olla edelläkävijöitä lajissamme myös organisaation muiden toimintojen osalta, johon vahvasti kuuluu mm. markkinointi ja viestintä koko seuran osalta. Haluamme kehittää brändiämme ja luoda entistä enemmän arvoa jäsenillemme sekä muille sidosryhmillemme, johon Lähdesmäki tuo mukanaan vankkaa osaamista, kommentoi EräViikinkien toiminnanjohtaja Jari Oksanen EräViikinkien sivuilla.

Lähdesmäki sen sijaan kliseisesti puhkui intoa uuden postin myötä.

– Olen todella innoissani päästessäni mukaan EräViikinkien matkaan kohti uusia tavoitteita. Laji on kansainvälisesti vahvassa kasvussa ja Suomi, sekä EräViikingit maailman suurimpana seurana ovat tässä kasvussa suunnannäyttäjiä. Lajin monet ominaisuudet ja arvot ovat sellaisia mitä monet muut lajit kadehtivat.

– Näiden arvojen kautta lähdemme kehittämään myös EräViikingit-brändiä, jonka alle mahtuu niin matalan kynnyksen harrastustoiminta kuin lajin tavoitteellinen huippu-urheilupuolikin. Haluamme mukaamme jäsenillemme lisäarvoa tuottavia ja arvoihimme sopivia yhteistyökumppaneita.

Monissa urheilulajeissa markkinointijohtajan pesti ei ole mikään harvinaisuus, mutta salibandyn saralla markkinointia on yleensä hoidettu jonkin muun pestin ohella. EräViikingit tiedotti tällä viikolla myös, että seuran virallisina lyhenteinä voi jatkossa käyttää muotoja ErVi sekä EV.

EV:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen