FBC Turku niukasti Tiikereitä parempi Divarin jumbofinaalissa

Arkistokuva: Jari Turunen

Arkistokuva: Jari Turunen

Miesten Divarissa pelattiin perjantaina yksi ottelu. FBC Turku päihitti Tikkurilan Tiikerit kotikentällään maalein 4-2.

Antti Kokko vei FBC Turun 1-0-johtoon ensimmäisen erän ylivoimamaalilla ja niissä lukemissa mentiin ensimmäiselle erätauolle. Toisessa erässä vantaalaisten Ville Pousi tasoitti pelin, mutta Aleksi Lahden ja Jussi Hoikkalan maalit varmistivat turkulaisille 3-1-johdon ennen viimeistä erää.

Vierasjoukkue tuli maalin päähän kolmannen erän alussa Lauri Rihun maalilla, mutta Lahden toinen osuma tyhjään Tiikerit-verkkoon varmisti turkulaisten kauden avausvoiton. Lahti (2+0) ja Miika Hämäläinen (0+2) olivat ottelun tehopelaajia.

Ennen perjantain peliä FBC Turku oli kerännyt yhden pisteen ja oli toiseksi viimeisenä. Voiton myötä joukkue nousi sijalle 11. Sarjaan keväällä noussut Tiikerit on hävinnyt kaikki neljä peliään ja majailee sarjan viimeisenä.

Ottelu oli samalla Suomen Cupin neljännen kierroksen ottelu ja FBC Turku eteni viidennelle kierrokselle.

Ottelutilastot

6 comments

  1. Hyvin on taas raportoitu tulospalvelun merkinnöistä. Unohdettu mainita jopa se että kyseessä oli myös cupin matsi. Vähän on alkanut pääkallon taso laskea.

  2. No voi hyvät hyssykät jos näin nopeasti pelin jälkeen saa tietoa niin ei kait haittaa jos kaikkea asioita ole huomioitu,onhan ne ilmoitettu ennen peliä. Vauhdikasta peliä ja tunnelmaa riitti,mun piti taputtaa vastustajillekkin. Hyvä Pääkallo!!!

  3. Vaan jatkuvasti. Ihan samanlaisia nää rapsat olleet jo pitkää ja hyviä. Ei tarvitse joka seuran sivuille mennä ja linkit tulospalveluun löytyy helposti. Hyvää duunia pääkallo, valiukoista ja valiakoista ei kande välittää

  4. Kyllä suurin vastuu on liigan markkinoinnilla.
    Nyt liiga markkinoi lähinnä somessa hyvinkin vaihtelevasti. Tavoitteena pitäisi kai olla jokaisen liigaseuran katsojamäärien kasvattaminen?
    Tasapuolinen formaatti olisi tarpeen, eli jokainen liigan ottelu ennakoitaisiin yhdessä seurojen kanssa, näin myös ulkopuolinen media voisi olla varma että saisi ”valmiit jutut” säännöllisesti.
    Otteluraportit ja yleinen spekulointi olisi pääkallon toimituksen vastuulla, liigan taloudellisella tuella niin että resurssit ovat riittävät.
    Fanseat/ elisa viihde on loistava kanava, muita ei tarvita jos liigan kaikki ottelut näkyvät.
    Tuotannosta vastaavan yhtiön kannattaisi hioa formaattia NBA, NFL, NHL- kanavien mallilla, näin salibandy voisi olla edelläkävijä suomessa.

  5. Seuraaja voisi sitten vielä tarkentaa kuinka nämä liigan markkinointitoimenpiteet parantaisivat näiden divarimatsien otteluraportteja/-seurantaa, yleisömääriä yms.? Itselle ei oikein auennut..?

  6. Hyvä kommentti Tarkkailijalta. Kommentoin näköjään väärässä paikassa liigan markkinointia, pahoittelut tästä virheestä.