Divarit

FBC Turku niukasti Tiikereitä parempi Divarin jumbofinaalissa

13.10.
2017
6 Kommenttia
4
Divarit

Arkistokuva: Jari Turunen

Miesten Divarissa pelattiin perjantaina yksi ottelu. FBC Turku päihitti Tikkurilan Tiikerit kotikentällään maalein 4-2.

Antti Kokko vei FBC Turun 1-0-johtoon ensimmäisen erän ylivoimamaalilla ja niissä lukemissa mentiin ensimmäiselle erätauolle. Toisessa erässä vantaalaisten Ville Pousi tasoitti pelin, mutta Aleksi Lahden ja Jussi Hoikkalan maalit varmistivat turkulaisille 3-1-johdon ennen viimeistä erää.

Vierasjoukkue tuli maalin päähän kolmannen erän alussa Lauri Rihun maalilla, mutta Lahden toinen osuma tyhjään Tiikerit-verkkoon varmisti turkulaisten kauden avausvoiton. Lahti (2+0) ja Miika Hämäläinen (0+2) olivat ottelun tehopelaajia.

Ennen perjantain peliä FBC Turku oli kerännyt yhden pisteen ja oli toiseksi viimeisenä. Voiton myötä joukkue nousi sijalle 11. Sarjaan keväällä noussut Tiikerit on hävinnyt kaikki neljä peliään ja majailee sarjan viimeisenä.

Ottelu oli samalla Suomen Cupin neljännen kierroksen ottelu ja FBC Turku eteni viidennelle kierrokselle.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen