Liigat

LASB aloittaa valtakunnallisen podcast-sarjan tuottamisen – luvassa 24 jaksoa

13.10.
2017
Liigat

LASB-leiristä tuotetaan jatkossa valtakunnallista podcastia. Kuva: Esa Takalo

Salibandyn liigaseura LASB aikoo aloittaa podcastin, joka pureutuu viikoittain ajankohtaisiin salibandyaiheisiin. Aikeissa on julkaista kaikkiaan 24 jaksoa.

Podcast-jaksot löytyvät tulevaisuudessa LASBin kotisivuilta, iTunesista ja Soundcloudista.

– Sarjan tarkoitus ei ole palvella ainoastaan LASB-faneja vaan koko salibandykenttää. Pääkallo tekee hyvää työtä lajin uutisoinnin puolella, mutta silti meiltä puuttuu ajankohtaisohjelma, joka tarttuu viikon kuumimpiin puheenaiheisiin ja otteluihin. Toivottavasti onnistumme tarjoamaan sellaisen paketin, joka sisältää sopivassa suhteessa viihdettä ja painavaa asiaa, kommentoi LASBin toiminnanjohtaja ja tulevan podcastin isäntä Mika Virtanen seuran sivuilla.

Jokaisella jaksolla on tiedossa oma teemansa ja aiheissa pyritään pureutumaan ajankohtaisiin asioihin. Ennakoita on myös luvassa sekä erityisesti Twitterissä aika ajoin toivottua pelipuhetta.

– No sitä pelipuhetta on nyt tarjolla ja siitä puhumassa kaksi erittäin mielenkiintoista persoonaa. Lajin ylijohtavaksi itsensä tituleerannut ex-maalivahti Toni Lötjönen ja pitkään salibandyn parissa valmennus- ja johtotehtävissä toiminut Perttu Kytöhonka painavat päänsä pelipuheen alttarille. Tässä on nyt muutama päivä aikaa miettiä pelipuheen konseptia, mutta tuskin jättää kylmäksi.

Miksi sitten juuri podcast? Virtasella on julkaisuformaattiin selkeä perustelu.

– Kustannustehokas toteuttaa, ei sido kuuntelijaa yhteen paikkaan vaan mahdollistaa kuuntelun vaikka siivouksen lomassa, mahdollistaa haastattelut Skypen tai puhelimen kautta ja sopii tällaiselle naamavärkille, joka on epäkurantti elävän kuvan esitysmuotoihin. Jos meillä olisi enemmän resursseja, niin tottakai tekisimme tämän isommin ja toteuttaisimme viikkomakasiinin Youtubessa. Oikeastihan tällaisen formaatin pitäisi löytyä lajiliiton tarjonnasta, mutta kun ei löydy, niin lähdetään rohkeasti tekemään itse. Toivottavasti tämä poikii tulevaisuudessa jotain hyvää, päätti Virtanen.

Sarja käynnistyy keskiviikkona 25.10.

LASBin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.