PSS kiri liian myöhään – SB-Pro voittoon kärkipään kamppailussa

SB-Pro otti kotonaan arvokkaan voiton PSS:stä. Kuva: Esa Takalo

SB-Pro kohensi asemiaan naisten Salibandyliigassa kaatamalla lauantaina PSS:n. Voittolukemat kirjattiin SB-Prolle tasaisen kamppailun jälkeen 5–4.

Kotijoukkue SB-Pro avasi kamppailun räjähtävästi, kun se siirtyi jo 3–0-johtoon ajassa 17.21. Elina Hautojärven kavennus puoli minuuttia ennen erätaukoa toi vierailijat kuitenkin lähemmäs.

SB-Pro näytti menevän toisessa erässä menojaa, kun lukemat muuttuivat Heidi Lirkin laukomana jo 5–1:ksi. Sinnikäästi mukana taistellut PSS kiri kuitenkin vielä maalin päähän. Julia Turunen iski illan toisella maalillaan 5–4-tilanteen kolme minuuttia ennen päätössummeria.

Siihen kuitenkin päättyi porvoolaisten nousu, ja se joutui kotimatkalle tyhjin käsin. SB-Pro sen sijaan nousi voitolla kahdeksaan pisteeseen ja sarjataulukon toiselle sijalle. PSS on tasapisteissä, mutta huonomman maalieron vuoksi sen sijoitus on neljäs.