Salibandyliiga palaa tauolta torstaina – tässä viikon otteluohjelma ja lähetysaikataulut

Salibandyliigan verkkolähetyksiä tarjoillaan jälleen tällä viikolla. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyliigan verkkolähetyksiä tarjoillaan jälleen tällä viikolla. Kuva: Juhani Järvenpää

Seinäjoen Champions Cup -viikonlopun jälkeen on taas Salibandyliigan vuoro, ja pääsarjamme jatkuu torstaina otteluilla Nokian KrP-Steelers ja TPS-Koovee. Näistä Turun ottelu nähdään suorana Elisa Viihde Sport -kanavalla ja Fanseat.comilla. Lähetyksiä onkin jatkossa luvassa tiukkaan tahtiin.

Heti lauantaina nähdään samoissa kanavissa suora lähetys ottelusta Koovee – Oilers ja sunnuntaina pelistä SPV-TPS. Maanantaina 16. lokakuuta on sitten vuorossa viime kevään Superfinaalin joukkueiden mittelä Classic-EräViikingit.

Kaikki lähetykset päivitetään tänne

Kaikki Salibandyliigan ottelut tällä viikolla:

To 12.10. 18.30 Raholan lk Nokian KrP – Steelers
To 12.10. 18.30 Marli Areena TPS – Koovee (suorana)
La 14.10. 17.00 Jyväskylän monitoimitalo Happee – Indians
La 14.10. 18.30 AutoCenter Areena Koovee – Oilers (suorana)
Su 15.10. 17.00 Rauman Kauppaoppilaitos SalBa – LASB
Su 15.10. 17.00 Seinäjoen Urheilutalo SPV – TPS (suorana)
Su 15.10. 18.00 Kastellin monitoimitalo Oulu OLS – SB Welhot

Teksti: Salibandyliitto

11 comments

  1. Huono homma jos ei edes Veikkaus TV lähetä. Aiemmin oli ainakin ilmoitettu että pelit näkyy.??

  2. VeikkausTV:n lähetysten puutetta isompi ongelma minusta on pelien ennakoiden puutteet – edes viime kauden tapaisten VeikkausTV-pelien ennakoiden.

  3. Juu, pelejä tulee tälläkin kaudella myös ISTV:n ja VeikkausTV:n kautta. Lähiaikoina lisätietoa niistä.

  4. Sinänsä huvittavaa, että Elisa/FanSeat-porukka tulee lauantaina Kooveen AutoCenterille tekemään lähetystä, etenkin kun uudella hallilla on huomattavasti laadukkaammat laitteet (6 kameraa) kuin tällä tuotantoyhtiöllä ja täten myös edellytykset tuottaa laadukkaampaa materiaalia kansalle…No, näillä mennään…Pääasia että jengi saa kuvaa peleistä.

  5. Kolmatta kautta putkeen todella mielenkiintoista nähdä Kooveen minulle ennennäkemätön kotihalli 🙂

  6. Mukavaa että myös näiden rupusakkien pelejä näytetään valtakunnan tv-verkossa. PIenempi liiga estäisi tällaisetkin ohivalinnat.

  7. Laupias: En tiedä mitkä sinä luet rupusakeiksi, mutta tänään nähty TPS-Koovee oli ainakin tasainen vääntö ja peli venyi jatkoajalle asti. Lisäksi molempien saadessa pisteitä, ovat joukkueet TOP-8 sarjataulukossa tällä hetkellä.

  8. Tuo on hyvä, hieno juttu tuo hallin järjestelmä, mutta voiko sitä oikeasti hyödyntää esim jonkin tuotantoyhtiön käytössä? Kun striimaus on tehtävä kuitenkin tiettyjen järjestelmien kautta ym.

  9. Laadukasta striimiä pukkaa KVTV:ltä, vaan joku voisi joskus pestä nuo matalalla olevat kameralinssit. Päädyistä korkealta kuvanlaatu on hyvä, mutta päädyistä matalalta ja sivusta kuvattuna on kuin joku olisi käyttänyt kameraa tikkarina ja nuollut linssin sumeaksi. Tänään viimeksi katselin striimin B poikien paikallistaistosta ja täytyy sanoa tuon häirinneen muuten niin hyvää lähetystä.