Liigat

Salibandyliiga saa joulukuussa sveitsiläistä tuomariosaamista

26.10.
2017
Liigat

Joni Leväjärvi (vas.) kävi erotuomarivaihdossa Sveitsissä tällä kaudella. Arkistokuva: Esa Jokinen

Suomen ja Sveitsin Salibandyliitot suorittavat tälläkin kaudella erotuomarivaihtoa. Erotuomarivaihdon myötä kahdessa joulukuussa pelattavassa Salibandyliigan ottelussa tuomaroivat sveitsiläiset kansainvälisen luokituksen omaavat tuomarit. Suomalaistuomarit vierailivat puolestaan Sveitsissä 14.-15.10.2017.

Tampereella lauantaina 9.12. pelattavan Koovee-OLS sekä sunnuntaina 10.12. Espoossa pelattavan Oilers-OLS ottelun erotuomareina toimivat Josef Fässler ja Benjamin Schläpfer.

Vaihdossa toiseen suuntaan suomalaiserotuomarit Riku Tervonen ja Joni Leväjärvi (kuvassa oik.) vierailivat Sveitsissä tuomaroiden miesten liigaottelut Grasshopper Club Zurich – SV Wiler Ersigen (14.10.) sekä Kloten Bulach-Jets – Floorball Köniz (15.10.).

Sveitsin naisten liigassa tuomaroivat puolestaan Jyrki Sarvanko ja Perttu Vuoltee. Heidän ottelunsa olivat UHC Dietlikon – R.A. Rychenberg Winterthur (14.10.), sekä Piranha Chur – Wizards Bern Burgdorf (15.10.).

Singaporessa 18.11. pelattavan Salibandyliigan ottelun Classic-TPS erotuomareiksi on nimetty singaporelainen kansainvälisen luokituksen omaava erotuomaripari Sharil Ismail ja Oswind Rosayro.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen