Liigat

Salinin hattutemppu siivitti hallitsevan Suomen mestarin Champions Cupin finaaliin

07.10.
2017
0 Kommenttia
1
Liigat

Eemeli Salin oli Classicin sankari. Kuva: Juha Käenmäki.

Tampereen Classic kaatoi Tshekin mestari Chodovin lukemin 7-3 ja eteni Champions Cup -finaaliin. Ottelu oli tasainen ja ratkesi vasta pelin lopussa.

Classic tuli otteluun rytinällä, sillä pelikellon näyttäessä 1:38 olivat Eemeli Salin ja Albert Koskinen jo latoneet tamperelaiset 2-0 -johtoon. Martin Prazan kavensi reippaan neljän minuutin kohdalla, mutta Asser Jääskeläisen vapariosuman ja Sami Johanssonin maalin myötä Classic johti tauolla lukemin 4-1.

Vaan jos oli Classic avauserässä pallossa suurimman osan ajasta ja hallitsi kenttätapahtumia, niin toisen 20-minuuttisen aikana Chodov onnistui vastaamaan haasteeseen huomattavasti paremmin. Se hallitsi erää hienokseltaan ja kiri erän loppupuolella maalin päähän Michal Strachotan ja Martin Koutnyn maaleilla. Osumista jälkimmäinen syntyi ylivoimalla.

Kolmannessa erässä oli tasaista aina erän puolivälin tienoille. Ajassa 53:24 Johansson ampui Classicille vapauttavan 5-3 -osuman. Vajaa minuutti myöhemmin Salin latasi tamperelaiset jo kolmen maalin johtoon ja erän lopulla sama mies viimeisteli hattutemppunsa varmistaen Classicin 7-3 -voiton.

Finaalissa Classic saa vastaansa joko SPV:n tai Ruotsin mestari Falunin, jotka kohtaavat toisessa välierässä kello 18:30. Ottelu näkyy suorana Kutoselta.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila