Divarit

Sarjanousija yllätti kestomenestyjän – katso sunnuntain salibandytulokset

22.10.
2017
Divarit

Welhot teki melkoisen yllätyksen. Arkistokuva: Jari Turunen.

Miesten Salibandyliigassa pelattiin sunnuntaina kolme ottelua. Divaria tahkottiin puolestaan kuudella eri paikkakunnalla.

Miesten Salibandyliigassa Kuopion SB Welhot teki melkoisen yllätyksen voittamalla Seinäjoen Peliveljet lukemin 6-5. Sarjanousija johti avauserän jälkeen 2-1, toisessa erässä maalit tasattiin 1-1 ja viimeisessä molemmat joukkueet osuivat kolmesti.

Welhoille voitto oli kauden kolmas ja joukkue on nyt voittanut puolet pelaamistaan peleistä. SPV:lle tappio oli varsinaisella peliajalla kauden ensimmäinen.

Kuopiolaisten tehomies oli kaksi maalia tehnyt ja yhden syöttänyt Olli Taskinen. SPV:ltä kaksi maalisyöttöä saalisti Sami Koski ja Jyrki Holopainen merkkautti pisteet 1+1. Nurmon Jymystä farmisopimuksen kautta mukana ollut Jose Kivipelto antoi maalisyötön liigadebyytissään.

Miesten liigassa myös LASB onnistui yllättämään hienosti kauden aloittaneen, mutta nyt kaksi viimeisintä otteluaan hävinneen Happeen. LASB oli parempi selvin 10-5 -lukemin. Joukkueen tehokkain oli tehot 3+1 kerännyt Justus Kainulainen.

Divarissa puolestaan SB Vaasa nousi sarjan piikkipaikalle voittamalla FBC Turun lukemin 5-4. Vaasalaisten tehomiehenä hääri Tero Saaristo pistein 1+2. Häntä säesti Valtteri Pajunen kahdella maalillaan. Voittomaalin iski vain 25 sekuntia ennen päätössummeria neloskentässä aloittanut Kaius Klemetti. Turkulaisten tehokkain oli pistein 1+1 Oskari Laaksonen.

Voitolla vaasalaiset nousivat sarjakärkeen. Toki oranssipaitojen tapaan 10 pistettä ovat saaneet kasaan myös Loviisan Tor, M-Team ja Nurmon Jymy ja SB Vaasalla on peli enemmän pelattuna kuin muilla kyseisestä kvartetista.

Loviisa kaatoi tänään Limingan Niittomiehet selvälukuisesti 11-3 ja Nurmon Jymy puolestaan NST:n numeroin 6-4. Voitto oli Torille jo neljäs putkeen ja nurmolaisten voittoputkikin venyi jo kolmeen perättäiseen kahden pisteen pottiin.

Miesten Salibandyliiga:
18:30 LASB-Happee 10-5 Ottelutilastot
18:30 SB Welhot-SPV 6-5 Ottelutilastot
18:30 Classic-SalBa 5-1 Ottelutilastot

Miesten Divari:
15:00 NJ-NST 6-4 Ottelutilastot
16:00 SB Vaasa-FBC Turku 5-4 Ottelutilastot
17:00 Tiikerit-Karhut 6-8 Ottelutilastot
17:00 Loviisan Tor-LNM 11-3 Ottelutilastot
17:00 EräViikingit Akatemia-Blue Fox 6-3 Ottelutilastot
18:00 ÅIF-Josba 7-2 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila