Suomen mestari kaatoi OLS:n 1850 silmäparin edessä – Johansson liekeissä

Sami Johansson oli ottelun hahmo Oulussa. Kuva: Juhani Järvenpää

Oululainen OLS ja Tampereen Classic väänsivät lauantaina miesten Salibandyliigan ottelussa Oulun Energia Areenassa. Superlauantaiksi ristitty salibandy- ja lentopallotapahtuma pelattiin ensiksi mainitun lajin osalta 1850 silmäparin edessä, ja Classic oli pelissä vahvempi loppuluvuin 7-5.

Tamperelaisjoukkue johti peliä 3-2 ensimmäisen erän jälkeen. OLS:n Juho Laurila toi kotijoukkueen tasoihin toisen erän alun alivoimamaalilla, ja toisella kaksikymppisellä ei nähty lisäosumia.

Kolmoserässä Classic karkasi kahden maalin johtoon kahdella Sami Johanssonin osumalla. OLS ei kuitenkaan luovuttanut vaan Olli Wikstedt sekä Tatu Kiipeli toivat joukkueen tasoihin miesylivoimalla taotuilla maaleilla.

Johansson iski ottelun voittomaaliksi jääneen osuman ajassa 54.45 ja tarjoili vielä syötön viimeiseen maaliin, jonka upotti sisään Miro Lehtinen. Johansson oli ottelun hahmo pistein 4+1.

Classic jatkaa sarjakärjessä. OLS on sarjan kolmanneksi viimeisenä.