Liigat

TPS jatkoaikavoittoon Turussa – KrP:n vahva vire sai jatkoa

12.10.
2017
30 Kommenttia
4
Liigat

Sami Saarinen iski voittomaalin torstaina Turussa. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja Koovee väänsivät torstaina miesten Salibandyliigan pisteistä Turussa. TPS veti ottelusta pidemmän korren maalein 4-3, kun Sami Saarisen iski pallon vieraiden verkkoon jatkoajalla ajassa 61.07.

TPS meni ottelussa ensimmäisessä erässä johtoon Jaakko Hautamäen maalilla, mutta Koovee tuli tasoihin muutamaa miinuuttia myöhemmin Roni Tuomelan osumalla. TPS iski ottelun puolivälin jälkeen kahdesti ylivoimalla, kun Jani Hyytiäinen ja Juho Sorri löysivät väylän Koovee-verkkoon.

Viimeisellä kympillä Kooveen Samuli Segerman ja Riku Reunamäki toivat tamperelaiset tasoihin, mutta TPS oli etevämpi jatkoajalla. Turkulaisten tehopelaajia olivat Hyytiäinen (1+1) ja Joonas Koskinen (0+2).

TPS:lle voitto oli toinen perättäinen ja ryhmä on viiden pisteen voimin sarjan seitsemäntenä. Koovee sai jatkoaikatappiosta yhden pisteen ja on neljän pisteen turvin sarjan kahdeksantena.

Tampereen Raholassa miteltiin torstain toinen Salibandyliigan kamppailu Nokian KrP:n ja Hämeenlinnan Steelersin välillä. KrP otti kauden neljännen voittonsa maalein 11-5 ja nousi sarjakakkoseksi.

Kotijoukkue sai peliin vahvan startin ja ensimmäiselle erätauolle mentiin KrP:n 3-1-johdossa. Ottelun puoliväliin mennessä nokialaisnippu johti jo 6-1 ja Steelers oli ehtinyt vaihtamaan maalivahtinsa Tomi Aaltosesta Pasi Järviseen. Steelers iski kuitenkin vielä kaksi kavennusmaalia toisessa erässä.

Kolmannessa erässä Steelers oli parhaimmillaan kolmen maalin päässä tilanteissa 7-4 ja 8-5, mutta sen lähemmäksi se ei päässyt. Viime minuuttien jäähyily kostautui vielä siten, että KrP latoi taululle 11-5-lukemat.

Kotijoukkueella oli ottelussa useampi onnistuja pisteiden valossa. Henri Johansson (1+3), Valtteri Viitakoski (3+0), Jere Oksanen (2+1), Matti Koskela (2+1), Joni Henttonen (1+2) ja Aleksi Peltola (0+3) ansaitsevat maininnan. Steelersin Samuli Grönfors syötti kolme maalia.

Siinä missä KrP on voittanut kolme viimeistä peliään ja on toisena, on Steelers hävinnyt neljä viimeistä peliään selkein lukemin ollen sarjan jumbosijalla tällä hetkellä.

Torstain salibandytulokset:
TPS-Koovee 4-3 ja. Ottelutilastot
Nokian KrP-Steelers 11-5 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen