Liigat

TPS punnersi voittoon dramaattisten vaiheiden jälkeen – juhlapelissä yli 1300 katsojaa

25.10.
2017
9 Kommenttia
2
Liigat

TPS ratkaisi voiton kolmannen erän loppuhetkillä LASBia vastaan. Kuva: Anssi Koskinen

Turun Palloseura juhlisti 95-vuotista historiaansa juhlaottelulla miesten Salibandyliigassa. Ilman lahjaa se ei jäänyt, sillä LASB kaatui Marli Areenalla loppulukemin 6–5.

Keskiviikon kamppailu tarjosi jännittäviä hetkiä avauserästä alkaen, sillä ensimmäisen 20-minuuttisen aikana nähtiin peräti seitsemän osumaa. Viimeisimpänä verkkoa heilutti Eero Jalo, joka vei turkulaiset 4–3-taukojohtoon.

Sisuuntumisen merkkejä liigassa näyttänyt LASB otti komennon toisessa erässä. Justus Kainulainen tasoitti ottelun heti alkajaisiksi. Erän toiseksi viimeisellä minuutilla Matti Korhonen pääsi ylivoimalla siirtämään vierailijat 4-5-johtoon.

TPS:ltä löytyi kuitenkin vielä yksi vaihde, jonka se laittoi päälle päätöserässä. Erinomaisesti LASB-maalilla torjunut Kaapo Kettunen oli voimaton, kun ensin Jani Hyytiäinen tasoitti mittelön. Hyytiäisestä tuli lopulta juhlittu sankari, kun hän pääsi naulaamaan hattutempun täyteen ajassa 58.40.

Enää LASB ei onnistunut tasoittamaan, ja TPS pääsi katkaisemaan kahden ottelun tappioputkensa. Hyytiäisen ohella kolmeen tehopisteeseen ylsi kotijoukkueen Jaakko Hautamäki (1+2). Juhlapeliä oli saapunut keskiviikkoiltana todistamaan paikan päälle yhteensä 1320 katsojaa.

TPS on sarjassa seitsemäntenä, kun taas LASB pitää hallussaan 11. sijaa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen