Liigat

Video: Classicille kuudes perättäinen voitto – Suomen mestari sarjakärjessä

31.10.
2017
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuopiolainen Welhot ja Tampereen Classic kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan ja Suomen Cupin yhdistelmäpelissä Kuopiossa. Classic oli ottelussa parempi loppuluvuin 8-5.

Tamperelaisilla oli useampi kahden pisteen onnistuja. Eemeli Salin (2+0), Lassi Vänttinen (1+1), Miro Lehtinen (1+1) ja Sami Johansson (0+2) kartuttivat pistetilejään joukkueensa eniten. Welhojen Eetu Sorvali (2+0), Mika Rissanen (1+1) ja Juha Rautiainen (0+2) olivat kotijoukkueen pisteonnistujia.

Voitto oli jo kauden kuudes perättäinen Classicille ja Suomen mestari jatkaa sarjan kärjessä. Voiton myötä Classic nähdään myös Suomen Cupin kuudennella kierroksella. Welhot voitti kaksi edellistä peliään ja liiganousija on nyt yhdeksäntenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen