Divarit

Video: Divarin sarjakärki kuuden pelin voittoputkessa – jatkaa myös Suomen Cupissa

29.10.
2017
5 Kommenttia
1
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

M-Team ja FBC Turku mittasivat toisiaan perjantaina miesten Divarin ottelussa, joka oli samalla Suomen Cupin viidennen kierroksen kamppailu. Kotijoukkueena toiminut M-Team vei ottelusta voiton maalein 5-3.

M-Teamin tehopelaajia olivat kahdesti maalanneet Antti Itkonen ja Simo Paulaharju. Vasta 18-vuotias Paulaharju vastasi ottelun voittomaalista ja on ollut tähän mennessä M-Teamin tehokkain pelaaja Divarissa pistein 9+2. FBC Turun Aleksi Sillantaka koppasi maalillaan 36 torjuntaa.

Kuudennen perättäisen voiton ottanut M-Team on Divarin kärkisijalla. Suomen Cupissa joukkue eteni kuudennelle kierrokselle.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen