Iiro Lankinen takoi mainiot tehot vanhassa kotihallissaan. Kuva: Juhani Järvenpää.

EräViikingit nappasi 8-6 -kotivoiton sarjanousija SB Welhoista miesten Salibandyliigassa.

Vaikka EräViikingit oli läpi ottelun askeleen edellä, onnistui Welhot punnertamaan kolmannessa erässä lähelle. Etenkin joukkueen johtohahmo Iiro Lankinen otti joukkuettaan reppuselkään takomalla ottelussa kolme maalia kolmen varsin kauniin laukauksen saattelemana. Lisäksi Lankinen antoi yhden maalisyötön. Myös Welhojen Juha Rautiainen osoitti jälleen kerran olevansa erittäin hyvä pelimies liigatasolle alustaen viisi kuopiolaisten maalia.

EräViikinkien tehokkaimmat olivat kahdesti osunut Miko Kailiala ja kaksi maalia syöttänyt Mika Majalahti. Voitto oli helsinkiläisille kauden kolmas.