Video: Hattutempun iskenyt Hyytiäinen TPS:n sankari – sooloili voittomaalin ajassa 58.40

Jani Hyytiäinen oli ratkaisevassa roolissa keskiviikkona. Kuva: Anssi Koskinen

Jani Hyytiäinen oli ratkaisevassa roolissa keskiviikkona. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja LASB mittasivat toisiaan keskiviikkona miesten Salibandyliigan saralla Turussa. TPS:n 95-vuotisjuhlaottelu päättyi turkulaisten 6-5-voittoon 1320 silmäparin edessä.

Turkulaisten sankari oli kolmesti osunut Jani Hyytiäinen, joka kiemurteli iskemään ottelun voittomaalin ajassa 58.40. Hyytiäinen vastasi myös TPS:n 5-5-tasoitusmaalista. Jaakko Hautamäki onnistui turkulaisten puolelta tehoin 1+2 ja LASBin Justus Kainulainen sekä Joonatan Surakka iskivät kaksi maalia mieheen.

TPS katkaisi kahden ottelun tappioputken ja on nyt liigan seitsemäntenä. LASB oli taasen voittanut kaksi edellistä kamppailuaan ja on nyt sijalla 11.

Anssi Koskisen ottelukuvat
Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

5 comments

  1. Salibandyliiton sivuilla lukee että Matti Korhosen 5-4 ylivoimamaaliin sai syötön Tuure Ailio. Maalikoosteesta kuitenkin selvästi näkee että syötön antoi Justus Kainulainen.

  2. Eihän noita tilastovirheitä tässä lajissa kannata ihmetellä. Enemmänkin sitä, että melkein jokainen uutisointi perustuu siihen, että se ja se teki niin ja niin paljon pisteitä. Nyt sentään Ailio on näköjään kentällä ja antaa kakkossyötön. Kun näitä tehopisteitäkin on niin vaikea saada oikein, niin voi vain kuvitella miten esim. +/- tilastoihin voi luottaa.

  3. Tää Hyytiäinen on ihan sairas jätkä. Jätkähän jatkaa scorailua vuodesta toiseen ja sama meno jatkuu myös kentän ulkopuolella. Paikallisradio toimittaja Jamin mukaan Lyn/vegas akseli alkaa olemaan jo läpi pelattu. Kysymys kuuluukin: Onko kaverilla mitään rajoja?