Video: Indians koulutti SPV:tä Seinäjoella – Iiskola pistepörssin kärkeen

Kuva: Juha Käenmäki

Kuva: Juha Käenmäki

Indians ja SPV mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten Salibandyliigan ja Suomen Cupin yhdistelmäpelissä Seinäjoella. Indians löi SPV:n lopulta selkein 14-8-lukemin.

Indiansin teholinko oli varsinkin 3+2 nakutellut Heikki Iiskola. Iiskola johtaa myös Salibandyliigan pistepörssiä tehoin 12+8. Neljän pisteen onnistujia olivat Miko Summanen (3+1) ja Valtteri Kainulainen (2+2). SPV:n Sami Koski syötti neljä osumaa ja Mikko Kohonen laukoi hattutempun.

Vahvan syksyn pelannut Indians on liigan neljäntenä. SPV on hävinnyt kaksi viimeistä peliään ja löytyy sijalta seitsemän. Indians cup-taival jatkuu kuudennella kierroksella.

Ottelutilastot
Juha Käenmäen ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

5 comments

  1. Cup tuntuu kiinnostavan entistä vähemmän menestyneitä joukkueita, tulevaisuudessa siitä taistelevat keskitason kasti.

  2. Ja siis perustat ton kommenttisi siihen, että nk. suuria kaatui pienemmille? Ja varmaan lähtevät häviämään liigapelin tarkoituksella. Typerä kommentti.

  3. Samaa mieltä edellisen kanssa, tyhmä kommentti. Cup on nyt mielenkiintoisempi kuin koskaan, toki ymmärrän että kiinnostus laskee aina niiden lasien läpi katsovilta joiden oma joukkue putoaa. Perus suomalainen tapa sitten väheksyä että ”ei me oltaiskaan haluttu voittaa” ja ”koko cup on ihan turhaa”. Jos olisitte pärjänneet niin olisi kiinnostustakin varmasti ollut.

  4. Ja taas edelliselle vois sanoa että miks pitää sotkea toi perus suomalaisen siihen? Ihan samaan törmään joka paikassa missä oma jengi on tippunut. On se sitten vaikka jalkapalloa tai jääkiekkoa tai mitä vaan. Se on hirveän kiva haukkua aina sanoilla ”perus suomalainen..” mutta samalla paljastaa kuinka tietämätön on.

  5. Olipas upee toi kolmannen erän eka maali. Heikki on tällä hetkellä sarjan ehdottomasti kuumin pelaaja. Ei liene epäselvyyttä kuukauden pelaajaa valittaessa.