Liigat

Video: Indians pyöritteli Happeen kumoon – hattutempun naulannut Iiskola pörssikärkeen

15.10.
2017
3 Kommenttia
3
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Jyväskylän Happee ja Westend Indians mittasivat toisiaan lauantaina miesten liigan merkeissä Jyväskylässä. Indians aiheutti Happeelle kauden avaustappion ja haki monien yllätykseksi vieraspisteet maalein 8-5.

Hienoja osumia tehtailleiden espoolaisten tehopelaajia olivat kauden ensimmäisen pelinsä pelannut Mikael Sievänen (2+2) sekä hattutempun iskeneet puolustaja Santeri Toropainen ja hyökkääjä Heikki Iiskola. Iiskola nousi samalla koko sarjan pistepörssin kärkeen tehoilla 8+6.

Happeen Petri Kauko sekä Jami Manninen tehtailivat pisteet 1+1 ja toiseksi mainittu on sarjan pörssikakkosena tehoin 5+9. Happeen komeimmasta osumasta vastasi puolustaja Jaska Kunelius, jonka laukaus upposi täysin vierasjoukkueen maalin yläkulmaan.

Happee on tällä hetkellä miesten liigan kakkostilalla. Indians katkaisi voitolla kahden pelin tappioputken ja on nyt taulukon seitsemäntenä.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen