Video: Kainulaiset vireessä Espoossa – veljessarjan vanhimmalta upea rystysyöttö

Roope Kainulaisen namupassi tavoitti Tino Nivalan. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Roope Kainulaisen namupassi tavoitti Tino Nivalan. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigassa LASB haki kaksi pistettä ja Suomen Cupin jatkopaikan Espoosta, kun se kaatoi Oilersin vieraissa lukemin 9-4.

LASB oli ottelussa tuloksellisesti edellä lähestulkoon koko ottelun, vaikka lehdistötilaisuuden kommenteissakin ilmeni, että Oilersilla oli pelillisesti hetkensä etenkin ensimmäisessä erässä. Vieraat lisäsivät eroa toisella kolmanneksella ja vaikka päätöserässä Oilers pääsi jo hätyyttelemään parin maalin päähän, kaivoi LASB vielä yhden vaihteen lisää ja karkasi lopulta selvään voittoon.

LASBin voiton takeena olivat etenkin Kainulaisen veljekset Justus takoi tehot 1+3, Rasmus pisteet 1+2 ja Roope 2+1. Jälkimmäisenä mainittu veljessarjan vanhin onnistui kenties illan hienoimmassa suorituksessa alustaessaan Tino Nivalan iskemän 4-1 -johtomaalin. Roope Kainulaisen taidokas rystysyöttö löytyy videolta ajasta 1:40.

Oilersin tehokkaimmat olivat tehoin 1+1 esiintyneet Casper Pftizner ja Markus Markkola. Tappio oli Oilersille vasta kauden ensimmäinen varsinaisella peliajalla. Sarjataulukossa joukkue on kolmantena.

Voitolla LASB nousi kahdeksanneksi ja saalisti samalla paikan Suomen Cupissa 16 parhaan joukkoon. Seuraavaksi cupissa LASB kohtaa kakkosdivarijoukkue Kirkkonummi Rangersin.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

3 comments

  1. Mieli lepää katsoessa Lammin #77 syöttötyöskentelyä ja pelinlukutaitoa. Huhujen mukaan herra omaa myös erittäin terävän lyöntilaukauksen, aika näyttää nähdäänkö tätä ”salaista-asetta” käytössä tällä kaudella!

  2. Ja helvetin hienoa peliä LASB, ainakin näin maalikoosteen perusteella. 🙂 Tervetuloa Seinäjoelle…