Liigat

Video: Näin Classic kaatoi Tshekin mestarin – Salin laukoi hattutempun

08.10.
2017
0 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Juha Käenmäki

Tampereen Classic väänsi lauantaina Florbal Chodovia vastaan miesten Salibandyliigan välierissä ja voitti kamppailun maalein 7-3.

Tamperelaisten tehopelaajia olivat Eemeli Salin (3+0), Sami Johansson (2+0), Lassi Vänttinen (0+2) ja Miro Lehtinen (0+2). Ottelua seurasi paikan päällä 1243 katsojaa.

Classic kohtaa sunnuntaina klo 14.15 alkavassa finaalissa Ruotsin mestarin Falunin. Ottelua voi seurata Kutoselta tai IFF:n Youtube-kanavalla.

Ottelu löytyy luonnollisesti myös Veikkauksen vetolistoilta. Pitkävedossa Falunin suoran voiton kerroin on 1,70 ja Classicin vastaava 3,00. Tasapelin kertoimena on 5,50. Pitkävetoon pääset täältä.

Vaikka Falun väänsi tiukasti SPV:n kanssa ensimmäiset kaksi erää, niin lopulta molemmat joukkueet selvittivät tiensä kirkkaasti finaaliin. Falunin huippuvaarallinen ykkösvitja iski kuudesti SPV:tä vastaan ja tuo viisikko tamperelaistenkin pitää saada kuriin. Classicilla on oikeastaan leveämpi materiaali kuin Falunilla, mutta alkukaudesta viisikkojen yhteensopivuus ei ole näyttänyt olevan vielä sillä tasolla kuin viime kaudella.

Falun on pelannut seitsemässä finaalissa sitten kevään 2013 (4xSSL ja 3xCC) ja voittanut jokaisen. Vaikka edellisistä finaaleista ei saa yhtään maalia tulevaan, niin Classicilla on edessä kova haaste, mutta Petteri Nykyn suojatit ovat viime vuosina osoittaneet, että joukkue viihtyy kovissa paikoissa. Molemmista joukkueista löytyy kosolti hyökkäysvoimaa, mutta rajuja maalitalkoita tuskin nähdään, joskin sekin vaihtoehto on mahdollinen.

Tulosvetoon pääset täältä.

Pääkallo.fi:n maaliveikkaus: Falun 4,5,6 – Classic 3,4,5

Ottelutilastot
Ottelukuvat

Vihjeosio toteutettu yhteistyössä Veikkauksen kanssa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen