Liigat

Video: Nokian KrP voittoon liigahistorian ensimmäisessä runkosarjan rankkarikisassa

06.10.
2017
6 Kommenttia
2
Liigat

Santtu Pohjonen varmisti torjunnoillaan KrP:n voiton. Kuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigassa nähtiin historian ensimmäinen rankkarikisa runkosarjan osalta, kun Nokian KrP ja Esport Oilers iskivät yhteen Raholassa. Voitto kirjattiin rankkareiden jälkeen nokialaisille numeroin 5-4.

Tasaisessa ottelussa Nokia siirtyi 1-0 -johtoon, mutta Oilers nousi tasoihin ja nappasi tämän jälkeen johtoaseman. ”Näädät” kirivät tasoihin vasta kolmannessa erässä ja kun jatkoajalla ei nähty maaleja, ratkottiin voitto rankkareilla.

Rangaistuslaukauskilvassa KrP:ltä onnistuivat Henri Johansson ja Ville Kangasmäki. Nokialaisten maalilla Santtu Pohjonen torjui sekä Severi Korhosen, että Eino Pesun yritykset ja näin kaksi pistettä jäi Raholaan ja yksi matkasi Oilersiin.

Rankkareille ei ole menty Salibandyliigan runkosarjassa siis vielä korkaan aiemmin. Divarissa nähtiin tällä kaudella jo yksi rankkarikisa Karhujen ja NST:n välillä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila