Liigat

Video: OLS yllätti EräViikingit Vantaalla – kovavireinen Parviainen ratkaisijana

30.10.
2017
6 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

EräViikingit ja OLS mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten Salibandyliigan ja Suomen Cupin saralla. OLS järjesti yhden alkukauden kovimmista yllätyksistä ja haki vierasvoiton Vantaalta maalein 5-4.

Vieraiden sankariksi nousi Valtteri Parviainen, joka iski voittomaalin ajassa 57.45. Kahdesti maalannut Parviainen on iskenyt alkukaudesta jo 10 (10+2) maalia ja on äitynyt hyvään syysvireeseen. Antti Nieminen tarjoili pelissä kolme maalisyöttöä. ErVin puolelta Miko Kailiala tehtaili pisteet 2+1 ja Marko Juselius komppasi puolustajan paikalta tehoin 1+2.

OLS jatkaa voiton myötä Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle. Salibandyliigassa joukkue on sijalla 12. Vuoden 2017 Suomen Cupin voittanut ErVi vaeltaa tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkue on sarjataulukossa sijalla 10.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen