Divarit

Video: Porilaispuolustajalta taidokas alustus tasoitusmaaliin – purjehti koko kentän läpi

03.10.
2017
0 Kommenttia
0
Divarit

Karhut voitti jälleen niukasti. Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com.

Porin Karhut kaatoi FBC Turun miesten Divarissa niukasti lukemin 5-4. Ottelu pelattiin Porin Urheilutalolla.

Tasaisessa ottelussa kumpikin joukkue oli johtoasemassa varsinaisella peliajalla kahdesti. Karhujen 4-4 -tasoituksessa nähtiin kenties illan hienoin suoritus, kun puolustaja Aapo Tamminen puikkelehti vauhdilla turkulaispakan läpi ja pelasi pallon lopulta takatolpalle, josta Juho Myllyharju sai ladata sen tyhjään maaliin. Tilanne näkyy videolla ajassa 3:06.

Jatkoajalla Karhut onnistui punnertamaan voittomaalin ajassa 63:50. Syöttäjänä toimi Ville Salonen ja tekijänä Eero Vanhatalo. Porilaiset ovat pelanneet tällä kaudella kolme ottelua, joista yhden he ovat voittaneet rankkareilla, yhden hävinneet maalilla ja nyt voittaneet siis kertaalleen jatkoajalla.

Ottelun tehokkain porilainen oli kahdesti osunut Tomi Jerkku. FBC Turulta puolestaan pisteiden valossa parhaiten onnistui Antti Keskitalo tehoin 1+1.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila