Video: Ruotsin liigan huippukamppailu päättyi Falunin jatkoaikavoittoon

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsalaisen salibandyn huippujoukkueet Storvreta ja Falun kohtasivat keskiviikkona ensiksi mainitun kotikentällä. Falun vei tiukasta kamppailusta voiton maalein 4-3 ja.

Puolustaja Simon Berg vastasi kahdesta vierasjoukkueen maalista ja ratkaisuosuman iski Omar Aldeeb, kun jatkoaikaa oltiin pelattu 2.17.

Kauden kaikki pelinsä voittanut Falun johtaa Ruotsin Superliigaa 16 pisteen voimin. Storvretan kauden erikoisuutena voi pitää sitä, että kuudesta pelatusta pelistä peräti neljä on ratkennut vasta jatkoajalla. Joukkue on voittanut kaksi peliä varsinaisella peliajalla (6p.) sekä kaksi jatkoajalla (4p.) ja kärsinyt kaksi jatkoaikatappiota (2p.). Ruotsin pistelaskumenetelmän myötä pisteitä on siis kertynyt 12, joiden myötä joukkue on sarjan kakkosena.

2 comments

  1. Tiukka peli oli – työvoitto olisi ehkä kuulunut Storvretalle mutta Falun oli vähän terävämpi. Ja aivan 3. erän lopussa Falun teki maalin mutta tuomareiden mielestä palkinto käynyt maalissa. Ja jälleen voi todeta – peli on parasta paikan päällä.

  2. ….tuomareiden mielestä pallo ei käynyt maalissa…. I just love this auto-correction….