Liigat

Video: SalBa-hyökkääjän ovela syöttö laiha lohtu – Suomen mestareille neljäs perättäinen voitto

24.10.
2017
Liigat

Classic nappasi rutiinivoiton SalBasta. Kuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigassa Tampereen Classic oli Rauman SalBaa parempi lukemin 5-1.

Classicille voitto oli neljäs perättäinen. Se onnistui tasaisesti kolmen kentällisen voimin. Vain ykköskentällisen Mikko Leikkanen onnuistui tekemään kaksi tehopistettä (1+1). Maalilla Joni Järviö nappasi 14 torjuntaa.

Kenties maalikoosteen kauneinta antia tarjosi SalBan ainoan maalin syöttänyt Antti Vuorinen. Vuorinen tarjoili pallon maalin eteen rystyllä omista haaroistaan Janne Hyvöselle, joka siirsi sivuun ja maalasi raumalaisten ainokaisen. Tilanne näkyy videolla ajassa 1:21.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila