Video: Steelersin ahdinko syvenee – Koovee-puolustaja upotti upean rankkarin

Tuomas Aho vastasi illan kermaisimmasta suorituksesta. Arkistokuva: Esa Takalo.

Tuomas Aho vastasi illan kermaisimmasta suorituksesta. Arkistokuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigassa Steelers koki jo viidennen perättäisen tappionsa, kun Koovee kävi Elenia Areenalla ryöstämässä pisteet lukemin 7-4.

Illan hienoin suoritus nähtiin Kooveen Tuomas Ahon toimesta, kun hän siirsi tamperelaiset 4-1 -johtoon todella tyylikkäällä rankkarillaan. Rangaistuslaukaus on nähtävissä videolla ajassa 1:18.

Kooveen voiton arkkitehteina olivat Samuli Salomaa tehoin 2+2 ja Perttu Koljonen pistein 2+1. Steelersiltä onnistuivat tehojen puolesta Ville Lastikka ja Markus Sipronen kumpikin lukemin 1+1.

Koovee on sarjataulukossa sijalla 10. Steelers pitää perää voitettuaan ainoastaan kauden avausottelunsa.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

6 comments

  1. Aho on noissa rankkareissa kyllä loistava. Tuo ei ensimmäinen hieno rankkari kaverilta tällä kaudella ollut.

  2. Just truly mesmerized by this Salomaa guy…can I show him the ”American way” of life? Also what a shootout shake by Aho…just wow!

  3. Missäs on nyt ne ”Sihvonen majukoutsiks” huutelijat? 🙂 Paperilla viimekautta huomattavasti kovempi jengi ja rypee pelistä toiseen. Toivottavasti ei Mäkiselle pitkää loukkia, meinaan poissaolo heikentää huomattavasti pakistoa… Toisaalta Steelersin pelit voi kyllä Veikkauksella pelata lähes aina overina ja osuu;)

  4. No eiköhän niitä voittoja ala tulemaan loppukaudesta kun muut alkavat keskittymään pudotuspeleihin yms ja ottavat vähän vaihdetta pois silmästä. Tai toivottavasti edes silloin tai pahalta näyttää..

  5. Näyttäisi muuten Koovee ihan kivasti käyttävän näiä rankkareita myös ottelumainonnassaan. Muutenkin tullut heiltä käytännössä jokaiseen otteluun jotain videomainosta tällä kaudella. Todella hyvää kehitystä mainonnan puolella.