Video: Tikan tuliset kudit upposivat Seinäjoella – Happeelle jatkoaikavoitto

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

SPV ja Happee kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan saralla. Happee vei ottelun voiton lopulta jatkoajalla maalein 6-5.

Ottelun hahmo oli jatkoaikaratkaisusta vastannut Otto Tikka, joka tehtaili pisteet 2+3 ottelussa. Petri Kauko onnistui tehoin 1+2. SPV:n Jari Hankkio nakutti pisteet 2+1 ja Julius Kivimäki torjui kaikkiaan 27 laukausta.

Happee on voittanut kaikki neljä peliään ja johtaa miesten Salibandyliigaa. SPV on sarjataulukon kolmantena.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

8 comments

  1. Miksei videolle ole laitettu SPV:n taidonnäytettä heidän ”näin tapan pelistä viihdyttävyyden seisokelemalla oman maalin takana”-strategiasta?

  2. Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, että oletko Arto nukkunut yhtään yötä tämän uudistuksen julkaisemisen jälkeen? Koville tuntuu kuitenkin ottavan.

  3. Ei ole tainnut kaikille speven pojille kesäreenit maistua ihan edellisvuosien tapaan kun näyttää parilla ukolla paita kiristävän melko reippaasti keskivartalon kohdilta.

  4. Tietääkseni tätä oman maalin takana hengailua on ollut ennenkin kun halutaan vika hyökkäys. Tai sitten hinkataan oman maalin edessä minuutti että aikaa on viis sekuntia ja sitten roiskastaan. On näitä aina ollut.

  5. No jos jatkoajalla halutaan vika hyökkäys, niin maalin takana tulee seistä koko ajan, koska peli päättyy ensimmäiseen maaliin. Tämäkö se logiikka tässä on?

  6. Eikö se edellinen sääntö puoltanut enemmän tätä seisoskelua kun häviäjä ei saa pisteen pistettä..

  7. Kyllä tuli ikävä olo, kun SPV:tä ei kiinnostanut hyökätä ja ottaa ylimääräistä pistettä. Happee ansaitusti otti irtopisteen ja porskuttaa sarjakärjessä. Oman maalin takaa harvemmin tehdään maalia ainakaan vastustajalle. Hatunnosto Happeelle!