Ulkomaat

Video: Törkytaklaus johti torikokoukseen ja kahteen ulosajoon Ruotsissa

30.10.
2017
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsin Superliigan sunnuntaisessa Storvreta-Växjö-pelissä nähtiin iso kahakka ensimmäisessä erässä.

Tilanne sai alkunsa Johan Roosin törkytaklauksesta, jonka myötä Storvretan Jimmie Pettersson jäi makaamaan kentän pintaan. Maanantaina selvisi, että maajoukkuehyökkääjän solisluu murtui tilanteen johdosta.

Tilannetta seurasi yleinen torikokous, jonka aikana Storvretan maalivahti Viktor Klintsten tönäisi Roosin laidan yli. Roos sai tempustaan PR3-rangaistuksen, joka tarkoittaa myös automaattista yhden ottelun pelikieltoa. Klintsten sai sen sijaan PR1-koodin rangaistuksen, joka ei johda automaattisiin lisäsanktioihin.

Storvreta voitti pelin maalein 10-6 ja on sarjan kakkosena. Eero Kososen edustama Växjö majailee sijalla kolme.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen