Divarit

Video: Yksinkertainen on kaunista – NST-duo iski kaksi simppeliä vaparimaalia

31.10.
2017
0 Kommenttia
0
Divarit

NST kuritti Blue Foxia kahdella vaparimaalilla. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Lappeenrannan NST haki miesten Divarissa pisteet Uudenkaarlepyyn Tähtihallista, kun se kaatoi Blue Foxin lukemin 6-3.

Blue Fox siirtyi johtoon jo ensimmäisessä vaihdossa, mutta NST tasoitti nopeasti, eikä tämän jälkeen enää päästänyt isäntiä johtoasemaan. Kotijoukkueen tehokkain oli kahdesti osunut Didrik Lillas. NST:n tehoduo oli Joonatan Kovanen ja Konsta Koskimies, jotka iskivät kumpikin tehot 1+1.

Maalit syntyivät molemmat vapareista. Ensimmäisessä Kovanen haki kulmavapaalyönnistä viivasta käyttösyötön Koskimieheltä ja ampui suojauksesta takakulmaan. Jälkimmäisessä Koskimies käytti lähivapaalyönnin Kovasella ja latoi pallon yläkulmaan. Osumat olivat ratkaisevassa osassa, sillä ne olivat lappeenrantalaisten 4-2 ja 5-2 -johtomaalit. Maalit näkyvät videolla ajasta 2:30 eteenpäin.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila