Divarit

ÅIF kasvatti turkulaisten ahdinkoa – Savukoski tehokkaana

14.11.
2017
12 Kommenttia
1
Divarit

ÅIF juhli voittoa Turussa. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Divarissa kohtasivat tänään FBC Turku ja ÅIF. Voitto merkattiin lopulta 60 minuutin jälkeen ÅIF:lle lukemin 7-4. Ottelu pelattiin Turun Sport Gardenilla.

Ottelun ensimmäinen 30 minuuttia oli tulostaulun osalta vieraiden. ÅIF siirtyi ajassa 28:23 jo 4-0 -johtoon ja vasta kaksi minuuttia myöhemmin Joakim Ervast onnistui rikkomaan turkulaisten kuparisen. Toisen erän lopussa Markus Järvinen kavensi vielä Matias Kuisman viiden minuutin jäähyn aikana toistamiseen.

Kolmannen erän alku oli hyytävä turkulaisille. Reippaaseen minuuttiin toisessa erässä vitosta istunut Kuisma oli osunut jo kahdesti ja ero oli jälleen neljässä maalissa.

Turkulaiset ottivat aikalisän ja vain minuutti Kuisman toisesta osumasta oli kulunut, kun Aku Kuikka kavensi eroa jälleen pienemmäksi. Joakim Ervast ampui illan toisensa ajassa 53:22 ja toi ”BeeCeen” taas kahden maalin päähän. Lähemmäs isännät eivät kuitenkaan päässeet ja aivan ottelun lopussa Markus Mitikka pääsi vielä kaunistelemaan lukemia vieraiden hyväksi tyhjään maaliin.

Kahdesti iskeneen Kuisman lisäksi kaksi maalia takoi myös Jyri Laine. ÅIF:n tehokkain oli siitä huolimatta tehot 1+3 tehnyt Tuomas Savukoski. Turkulaisilta kahteen pisteeseen ylsivät kahdesti osunut Ervast ja tehot 1+1 tehnyt Kuikka.

Voitto oli ÅIF:lle kauden viides. Joukkue on sarjassa seitsemäntenä. Kolmanneksi viimeisenä pyristelevä Turku puolestaan kärsi jo viidennen perättäisen tappion, eikä se ole kerännyt tililleen kuin yhden voiton. Lähes kaikki turkulaisten tappiot ovat olleet niukkoja, maalin-parin häviöitä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila