Classic perustaa kansainvälisen salibandyakatemian – konsulttitoimintaa myös kotimaassa

Classic lisää osaamisalueitaan. Kuva: Esa Takalo

Classic lisää osaamisalueitaan. Kuva: Esa Takalo

Salibandyseura Tampereen Classic tähtää jatkossa laadukkaamman lajikulttuurin levittämiseen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Lauantaina pelataan Classicin ja TPS:n välinen runkosarjan ottelu Singaporessa ja sitä kautta tamperelaisseura jalkautuu myös Aasian markkinoille. Seura on luonut Classic Floorball Academyn, jossa on ajateltu asioita paikallisten koululaitosten ja seuratoimijoiden lähtökohdista. Valmiiden oppituntirakenteiden kautta pyritään antamaan opettajille työkaluja opettaa salibandya ja tutustuttaa lapsia lajin pariin.

Classic näkee yhteistyössä mahdollisuuksia lajin kansainvälistymisen suhteen.

– Olen aina nähnyt Familyn isompana juttuna tämän urheilun lisäksi. Yhteisöllisyyden lisäämisen ja yhteiskunnasta vastuun kantamisen edistäminen ovat arvojemme tärkeimpiä tavoitteita, Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola kerto seuran tiedotteessa.

– Nykymaailmassa kuitenkin kannattava liiketoiminta tämän meidän toiminnan ympärillä mahdollistaa näitä asioita ja haluammekin tehdä sillä ajatuksella töitä myös jatkossa.

Siinä missä Classic pyrkii levittämään lajitietoutta, niin se tarjoaa myös yrityksille mahdollisuuden levittäytyä uusille markkinoille kansainvälistymisen kautta.

Salibandyseura alkaa kansainvälisten toimien lisäksi tarjota koulutus- ja konsultointipaketteja myös kotimaassa. Tämä tarkoittaa palveluita valmennusosaamisen, markkinoinnin sekä seurajohtamisen suhteen ja seuran tarkoituksena on räätälöidä koulutus- ja vuorovaikutustilaisuuksia muiden seurojen kanssa koko Suomen alueella. Osa näistä projekteista on jo käynnistynyt.

Classicin tiedote kokonaisuudessaan

6 comments

  1. Hyvä idea Passolta, voisi aloittaa koulutuksen ja konsultoinnin kotimaisista liigaseuroista, Ensimmäinen osio voisi olla vaikka markkinoinnista kuinka rakennan salibandyseurasta brändin.

  2. Mahtavaa, Classic! Peukut pystyyn, jotta saataisiin muillekin paikkakunnille samaa kehityshalua.

  3. loistava idea joka poikii salibandyn nostetta mailman ja eri toten suomen salibandyä joten hurrit lakoon muutaman vuoden päästä eikä jäädä euroopan joukkueiden jalkoihin vaan taso ja taidot nousee ?

  4. Peltolan mainoskikka! Viimeksi oli jooga uutinen ja nyt vämilyprändy.

    Maailman Suurin salibandyseura EräViikingit Helsingistä tekee jo vastaavaa toimintaa ympäri maailmaa. EräViikingeissä työnimenä on Smiley Coaches ja tällä Brändillä salibandyn ilosanomaa on viety jo useaan maahan.

  5. Niin hieno seura kuin Eräviikingit onkin, niin kyllä tämä meidän Smiley coach-projekti on ihan omiin nimiin. Tosin seura antaa siihen mahdollisuuden?? Ja kyllä näitä projekteja maailmalle mahtuu! Kaikki tällaiset ovat hyväksi lajin leviämisen kannalta eli ISO ?? myös tälle!