Liigat

Johansson teki liigahistorian nopeimmat neljä liigamaalia ja ratkaisi pelin Tampereella

15.11.
2017
16 Kommenttia
6
Liigat

Henri Johansson (vas.) oli jälleen hirmuiskussa. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP ja SB Welhot kohtasivat keskiviikkona miesten Salibandyliigan pelissä. Nokian KrP vei voiton maalein 14-10.

Ottelussa mätettiin maaleja oikein urakalla ja toisen erän loppuun mennessä Welhot oli päässyt 7-6-johtoasemaan. Ajasta 38.07 alkoi kuitenkin Henri Johansson -show, joka ratkaisi koko ottelun KrP:lle. Johansson osui ajassa 38.07, 39.20, 40.15 sekä 41.46 ja siinä välissä myös Aleksi Peltola maalasi, joten erätauko huomioimatta KrP osui viidesti ajassa 3 minuuttia 39 sekuntia ja peli kääntyi KrP:n 11-7-johtoasemaksi.

Johanssonin neljä maalia tuossa ajassa rikkoivat Salibandyliigan ennätyksen, sillä kyseessä olivat nopeimmat neljä maalia ikinä liigapelissä yhdelle pelaajalle. Aiempi ennätys oli Ville Kuuselalla SPV:n hirmunousussa syksyltä 2015. Johansson pitää hallussaan ennätyksiä myös kategorioissa nopeimmat 5 maalia, nopeimmat 6 maalia, nopeimmat 7 maalia, nopeimmat 8 maalia ja nopeimmat 9 maalia, jotka syntyivät HIFK-Classic -pelissä joulukuussa 2005.

Johansson oli myös ottelun tehopelaaja pistein 4+2. Saman ketjun Joni Henttonen (4+1) ja Jere Oksanen (1+3) tekivät myös osansa voiton eteen. KrP nousi voitolla liigan kakkoseksi ja Welhot on nyt kahdeksantena.

Miesten Salibandyliiga:
Nokian KrP-SB Welhot 14-10 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
ErVi-TPS 4-3 rl. Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen