Divarit

Jymy nousi Divarin kärkeen – jo viides voitto putkeen

05.11.
2017
Divarit

Nurmon Jymy on juhlinut voittoa tällä kaudella yhtä lukuun ottamatta kaikissa peleissään. Arkistokuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com.

Nurmon Jymy jatkaa vakuuttavaa menoaan miesten Divarissa. Tänään se kaatoi kotikentällään ÅIF:n lukemin 8-4.

Ottelun avauserän jälkeen koitjoukkue Jymy johti lukemin 2-1. Kimmo Pekkanen vei ÅIF:n ensin johtoon, mutta sen jälkeen Hannu Palomäki tasoitti ja Tommi Kärkkäinen laukoi isännät ensi kertaa pelissä edelle.

Toisessa erässä vieraat puolestaan tasasivat puntit. ÅIF osui kahdesti, kun Anton Ylä-Autio ja Jyri Laine maalasivat. Jymyn puolelta erän ainokaisen iski Palomäki.

Kolmannen erän alussa ÅIF siirtyi jälleen johtoon, mutta ennen erän puoliväliä Visa Noponen tasoitti tilanteeksi 4-4. Ajassa 51:08 Eetu Sariolan lapa oli kuumana ylivoimalla ja Jymy punnersi taas edelle ja kaksi minuuttia myöhemmin Arttu Hautabacka lisäsi johdon kahteen maaliin.

ÄIF otti aikalisän, muttei saanut kelkkaa käännettyä. Kotijoukkueen Eetu Sariola iski illan toisensa kolme minuuttia myöhemmin. Loppulukemat tyhjiin iski Visa Noponen. Näin Jymy nappasi kauden seitsemännen voittonsa ja nousi sarjan kärkeen. Voitto oli joukkueelle viides perättäinen, eikä nurmolaisten ole tarvinnut niellä tappion katkeraa kalkkia tällä kaudella kuin kerran.

Jymyn tehokkaimmat olivat pisteet 2+3 nakuttanut Palomäki ja tehot 2+2 veistelleet Noponen ja Sariola. ÅIF:n puolelta kukaan ei yltänyt kahteen tehopisteeseen.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila