Liigat

Kuva: MM-sankari vaihtoi hiustyyliään radikaalisti – otti mallia duunariosaston pelaajalta

05.11.
2017
Liigat

Peter Kotilaisella oli tällainen kampaus vielä ennen maajoukkuetaukoa. Kuva: Esa Jokinen

Happeen tähtihyökkääjä Peter Kotilainen yllätti yli 3500 Instagram-seuraajaansa lauantaina, kun laituri julkaisi kuvan uudesta hiustyylistään.

Kuvassa oli mukana Happeen haalariosaston pelaaja Toni ”Jalka-Topi” Kuosmanen, jonka tyyliä Kotilainen jäljitteli omalla kaljuksi ajetulla hiuskuontalollaan. Tekstissä luki näin:

”Nyt täytyy alottaa alusta ja ottaa mallia isoimmasta idolista. Kaikki joukkueen eteen ja työntekoon. #jalkatopy #salibandy”

Kotilainen viitannee tekstillä heikosti sujuneeseen alkukauteensa. Hyökkääjä huilasi ensimmäiset neljä peliä selkävamman vuoksi ja on pelannut vasta kolme ottelua. Pelaamissaan otteluissa ”Pörssinäkin” tunnettu Kotilainen ei ole tehnyt vielä yhtäkään tehopistettä, mikä ei ole erityisen tuttua viime kauden runkosarjassa 68 pistettä iskeneelle pelaajalle.

Happeellakaan ei ole sujunut viime aikoina, sillä joukkue vaeltaa kolmen pelin tappioputkessa ja on pudonnut kärkisijalta kuudenneksi.

Kotilainen nousi kansan tietoisuuteen viime joulukuussa, kun Suomi voitti MM-kultaa, ja laituri harjasi nimiinsä turnauksen pistepörssin voiton.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen