Naisten maajoukkue voittoon Sveitsistä – Kaupit ja Alanko osuivat kahdesti

Ella Alanko (edessä) iski kaksi maalia Sveitsiä vastaan. Kuva: Salibandyliiga

Suomen naisten viimeinen koitos ennen joulukuun MM-kisoja pelataan tänä viikonloppuna Malmössä. Maajoukkue kaatoi Ruotsin EFT-turnauksen toisessa ottelussaan Sveitsin lukemin 7–2.

Suomi otti ohjat jo avauserässä, kun Veera Kauppi siirsi kahdella maalillaan joukkueensa karkumatkalle, ja erä meni lopulta Suomen nimiin 3–1.

Toisessa erässä oli Oona Kaupin vuoro heiluttaa maaliverkkoa. Kahden minuutin sisällä syntyneet maalit veivät Suomen jo 5–1-johtoon.

Sveitsi kavensi vielä kerran, mutta kolmannen 20-minuuttisen alussa Ella Alanko sai tyylitellä loppulukemat taululle. Näin ollen hänkin sai kaksi maalia tilastoihinsa.

Oona Kauppi palkittiin ottelussa Suomen parhaana. Suomi kohtaa vielä sunnuntaina Ruotsin.

MM-joukkue julkaistaan tulevana maanantaina. Naisten MM-kisat pelataan Slovakian Bratislavassa 1.–9.12.

1. NYT on hyvä tiimi koossa!!! Wickmanin kenttä on puhdasta kultaa! Muutkin loistavia, Alangot huippuiskussa.