Liigat

Podcast: Hämeen derby viikon puheenaiheena

16.11.
2017
0 Kommenttia
3
Liigat

LASBin podcastissa muistellaan muun muassa kevään 2016 Divarin finaaleja, jotka olivat monessa määrin ainutlaatuisia tapahtumia. Kuva: Juhani Järvenpää

LASBin podcast-sarja on edennyt neljänteen jaksoon. Tämän viikon jakson aiheena on Salibandyliigan erilaisten ennakointien ja puintien lisäksi erityisesti Hämeen derby LASB-Steelers, joka on lähetyksen keskiössä.

Vieraina ovat Steelersin Timo Johansson ja päävalmentaja Jussi Sihvonen sekä LASBin kapteeni Henri Vilén ja päävalmentaja Teemu Varis. Vakiokommentaattorit Toni Lötjönen ja Perttu Kytöhonka pääsevät tälläkin kertaa tuntipalkoille, sillä audionauhaa on tarjolla kaikkinensa lähes kahden tunnin edestä. Podcastin isäntänä ja toimittajana toimii Mika Virtanen.

Podcastin voi kuunnella myös iTunesista ja LASBin sivuilta.

Tässä jaksossa:
00:00-20:09 Liigakatsaus Perttu Kytöhongan ja Toni Lötjösen kanssa
20:10-50:36 Viikon vieraana Steelersin päävalmentaja Jussi Sihvonen sekä Timo Johansson ja LASBin päävalmentaja Teemu Varis sekä kapteeni Henri Vilén. Aiheena Hämeen derby, joka on ilman värilasejakin yksi liigan kauneimmista otteluista.
50:37-1.34:11 Lötjösen ja Kytöhongan pelipuheosiossa aiheena alkukauden positiiviset yllättäjät salibandyliigassa
1.34:12- Tulevien otteluiden ennakointia

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen