Divarit

Podcast: Vaasalainen pääsarjatuomari kertoo uravalinnastaan

11.11.
2017
Divarit

Pasi Roimela (vas.) on aloittanut podcast-sarjan, jonka ensimmäinen vieras oli Johan Rönnqvist. Kuva: Pasi Roimela

Vaasalainen urheilutoimittaja Pasi Roimela on julkaissut viime aikoina podcast-lähetyksiä paikallisista urheilupersoonista. Sarjan ensimmäisessä jaksossa oli vieraana pääsarjaerotuomari Johan ”Junnu” Rönnqvist.

Rönnqvist kertoo noin 20 minuutin haastattelussa siitä kuinka päätyi alunperin tuomariksi ja minkälaista tuomarina toimiminen on ylipäänsä. Rönnqvist valottaa haastattelussa sellaisia puolia, joita tavan katsoja tai pelaaja ei välttämättä tule ajatelleeksi tuomareiden kannalta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen