Divarit

Video: Divari-seuralta hieno ele isänpäivänä pelattavassa kotiottelussaan

11.11.
2017
Divarit

SB Vaasa-LNM -otteluun pääsevät kaikki isät ilmaiseksi lapsiensa kanssa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Vaasa kohtaa sunnuntaina kotikentällään Limingan Niittomiehet. Isänpäivän kunniaksi vaasalaiset ovat keksineet varsin mielenkiintoisen tempauksen.

Ottelun alkaessa pelaajien isät saattavat SB Vaasan edustusjoukkueen kentälle. Kaikkien pelaajien isät on erityisesti kutsuttu paikalle.

Seuran otteluennakossakin on isänpäivämatsin kunniaksi haastateltu puolustaja Jyri Järvisen isää, joka kommentoi niin poikansa uraa kuin oranssinuttujen kautta tähän mennessä.

– Kävin seuraamassa Vaasassa NST-ottelun. Se oli hyvä ottelu. Omaan silmään Jyri pelaa tällä hetkellä parasta kauttaan Vaasassa. Jyristä ja koko joukkueesta näkyy peli-ilo, innokkaaksi penkkiurheilijaksi tunnustautuva Jari Järvinen toteaa SB Vaasan otteluennakossa.

Ennakon lisäksi SB Vaasa on julkaissut videon, jossa ryhmän pelaajat ja toimihenkilöt kommentoivat sitä, mitä isä heille merkitsee.

Kutsuvieraana saapuvat pelaajien isät eivät ole ainoita, joita juhlapäiväetu koskee, sillä kaikki isät pääsevät lapsiensa kanssa seuraamaan ottelua ilmaiseksi.

Linkki:
SB Vaasan otteluennakko

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen