Divarit

Video: Divarin pelissä erikoinen oma maali – ratkaisu nähtiin viiden minuutin ylivoimalla

05.11.
2017
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Nurmon Jymy ja Joensuun Josba kohtasivat lauantaina miesten Divarin pelissä Nurmossa. Ottelussa ratkottiin myös paikka Suomen Cupin puolivälieriin ja Nurmo nappasi paikan voittamalla pelin maalein 9-2.

Ottelussa nähtiin mielenkiintoinen oma maali, kun Josban pelaajan syöttö livahti omaan maaliin. Osuma oli ottelun 2-1 -maali. Tilanteen näet videolta kohdasta 0.30.

Ottelu ratkesi kolmannen erän alussa, kun Jesse Reijonen sai viiden minuutin jäähyn huitomisesta. Jymy iski neljä maalia ylivoiman aikana ja karkasi 6-1-johtoon. Videon perusteella Reijosella oli tilanteessa huonoa onnea ja maila osui Jymyn pelaajaa päähän, kun puolustaja törmäsi toiseen Jymy-pelaajaan. Tilanne näkyy videolla kohdassa 1.00.

Ottelun tehopelaajia olivat Jymyn Hannu Palomäki (1+2), Martti Lamminmäki (2+0) ja Eetu Sariola (2+0). Jymy on voittanut neljä ottelua peräjälkeen ja on Divarin kakkosena. Josba on Divarin neljäntenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen